A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Insulit BI+ 9

Wat

Polyethyleenschuim met gesloten celstructuur

De Insulit Bi+ 9 is een nieuwe akoestische onderlaag tegen impact- en contactgeluid tussen verdiepingen. Dit unieke en exclusieve product heeft verschillende ontwikkelingsjaren geëist en beantwoordt aan de hogere akoestische eisen van de laatste Belgische NBN S01-400-1 norm.

Lees meer

Gemafon 6+

Wat

Polyethyleenschuim voor contactgeluidsisolatie onder zwevende vloeren.

Gemafon FC 6mm is een niet-netvormig schuim op basis van geëxtrudeerd polyethyleen met gesloten celstructuur en een densiteit van 35 kg. Gemafon FC 6mm combineert een uiterst fijne celstructuur, een hoge densiteit en goede drukvastheid met uitmuntende akoestische resultaten tot gevolg.

Lees meer

Ethafoam

Wat

Polyethyleenschuim voor contactgeluidsisolatie onder zwevende vloeren

Ethafoam is een variante op het merk “plastifoam”. Ethafoam 2222 is een licht, zachtverend, geslotencellig, geëxtrudeerd polythyleenschuim.

Ethafoam heeft als produktherkenning een blauwe kleur.

Lees meer

Acoustic Reflex

Wat

Dit complex heeft een dikte van 6 mm bestaande uit 3 gelamineerde lagen zijnde 2 lagen geëxtrudeerde polyethyleenschuim (onderaan grijs en erboven wit) van telkens 3 mm in een densiteit van 35 kg/m3 en bedrukt met de merknaam ACOUSTIC REFLEX®. Deze bedrukte kant wordt aan de bovenzijde geplaatst.

Lees meer

Donckersgevelvloer
Bouwheylen
Ecp
Gtfoam
Vlconstruct
Bd Bouw